Verzendkosten €2,95 en gratis verzending bij besteding van min. €20.

Leeg

Totaal: €0,00

Over mij

Ik ben Marije, 26 jaar en geboren en getogen in het Brabantse Sleeuwijk. Dit is een klein en gezellig dorpje vlakbij Gorinchem.

Een paar jaar geleden heb ik mijn opleiding Pedagogiek succesvol afgerond en heb ik werkervaring opgedaan binnen verschillende woongroepen en instellingen. Daarnaast werk ik sinds een paar jaar voor mezelf als fotograaf. Toch ben ik altijd zoekende gebleven in wat mij nou écht gelukkig maakt. Anderhalf jaar geleden is bij mij het kwartje gevallen: ik wil een webshop beginnen en dingetjes verkopen die ik zelf he-le-maal geweldig vind. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn vriend werkt als webdeveloper en heeft voor mij de webshop gebouwd. Ik ben aan de slag gegaan met alle andere dingen die bij het opstarten van een webshop komen kijken en natuurlijk het leukste gedeelte: alle leuke spulletjes verzamelen om te verkopen. De posters en kaarten zijn door mijzelf ontworpen en door een professionele drukkerij gedrukt.

De producten die ik verkoop en het bezig zijn met de webshop maken mij meer dan gelukkig. Ik hoop dat mijn spulletjes jou ook gelukkig maken en ik vind het altijd leuk om te horen wat je van mijn webshop vindt!

Kijk gerust lekker rond en als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden!

Lieve groetjes, Marije